Suriname Vandaag

Facebook Posts

1 uur geleden

Suriname Vandaag

Hoek Keizerstraat / rust en vredestraat
Pic kimberley
... Zie meerZie minder

Hoek Keizerstraat / rust en vredestraat 
Pic kimberley

Commentaren

Rosita Singh

Tti Romano DiCaprio

Shayad Hussain-ali

Faazila Baksh

Adil Wazir Imtiaz Wazir

Suraj Kanhai

Kam Yu Lau

Sherman Karna

Sally Saliema

Er is niets met die hoek zijn de auto bestuurders

Ondanks die stoplichten .hebben die bestuurders toch geen geduld .

Boi

Deze hoek is vreselijk

Ma dit is gewoon beestachtig mang.

Men heeft altijd haast.

2 uur geleden

Suriname Vandaag

... Zie meerZie minder

Commentaren

Wanisha Wani😍😍

Akshay Chotoe😘

Het leven begint IN de vrouw. Maar wie stopt het leven IN de vrouw? 😎

Chantal Sewpersad

Slaap lekker door ik heb j vrouw gisteren nog gezien stuur pica voor je de goede niet na gesproken

iem sabi

Oplichter die je beroofd, passen jullie op!

Volgens de bijbel is de vrouw gemaakt van een rib van de man.

Respecteren moeten wij zeer zeker, maar er onbreekt een sterke schakel hier die samen de hoop in het leven vormen. Dat is de man. Vrouw alleen is nul.

Klopt,maar zonder een man was er ook geen geboorte van geen enkel ander menselijk wezen

Tru

Respect moet van beide kanten komen. En zonder de zaad van een man is bevruchting niet mogelijk..als je als vrouw geen respect hb voor een man ga je ook geen respect krijgen ook al draag je maanden lang een kind...het is 50/50.

Dat heeft met de natuur te maken als je respect geeft zal je het terug krijgen. Maar dat wat wij als mannen konden/kunnen doen om de vrouw van gemak te dienen hebben we ook gedaan en doen we nog steeds denk maar aan aanleggen van wegen,bouwen van huizen ziekenhuizen,vliegtuigen, alle zwaar civiel technisch werk etc. We hebben ook respect nodig!! zonder de vrouw waren we niet hier, maar zonder de zaad van een man is er ook geen leven mogelijk en zonder alle gemak dat wij als mannen hebben gecreërd zou het leven ook veel zwaarder zijn. Dink a tori

Vrouw verdient ff veel respect als man...j krijgt gn respect omdat j vrouw bnt...respect moet j verdienen zoals elk mens.....vrouw ontstaat ook door man...opgevoed door man...trouwt met man...leeft met man enz..so cut the bs

Een vrouw wordt verwekt door een man.

Toch worden vrouwen mishandeld in plaats van ze te waarderen en respect voor ze te hebben.

Fa welles baby wittie so 😐

Shailish Panchoe😁

Een vrouw is een bloem

Mooie buik met André baby 🤔

Helemaal eens.

Maar tog begrijpen vele mannen dat niet. Ze vragen terug maar dan wie heeft gemaakt dat die vrouw zwanger raakt?😂😂 dus dat ding is heel moeilijk.

Respect hoort van allebei kanten te komen natuurlijk.Er zijn een hoop vrouwen die hun mannen als een stuk vuil behandelen.. Dus behandel elkaar met respect!

3 uur geleden

Suriname Vandaag

Waar van de Bijbel staat geschreven dat men GEEN VLEES op goede vrijdag mag gebruiken? ... Zie meerZie minder

Commentaren

Wat ik wel heb geleerd is dat het niet nodig is om in discussie te gaan omtrent religie, het brengt alleen onnodige ruzie en spanning en verdeeldheid. Doe gewoon iets waarin jij het gevoel heb dat het goed is voor jezelf, maar doe het niet omwille van anderen hun wil en genoegen. Het is de mens zelf die alle heilige boeken dikker maakt dan ie al is. Ik hoop niet dat ik beledigend bezig ben, het is gewoon mijn mening en ik behoef geen enkele discussie.

Niet wat de mond binnen gaat verontreinigd de mens maar wat uit zijn mond komt.

Goede vrijdag staat voor herdenking van al het goede dat Jezus had gedaan...en ging men die dag matigen met eten uit respect.Vis was vroeger veel goedkoper dan vlees...dus daarom vis. Is dus gewoon traditie...niks bijbels volgens mij.

Nergens. Mijn grootmoeder zei altijd, hoe kan je Jezus zijn lichaam met het vlees vergelijken dat wij eten .

Nergens..ma ik hoorde n apostel (niet die eggte uit de bijbel) gister op de radio zgg dat men uit respect vo Jezus dat niet doet

Nergens, maar ter nagedachtenis van zijn wonder met de vijf broden en de twee vissen.

Waar van!!!! A no waarvan!!!!

The Bible nowhere mentions abstaining from meat on Friday, or any other day for that matter. It id's what is commonly referred to as a tradition of men, or church authority. It was supposed to be “observed” during the 40 days of lent.

De hindoes eten op de vrijdagen ook geen vlees....dus chill

Ik eet geen vlees op Goede Vrijdag, en dat doe ik uit respect voor Jezus als het nou ergens staat of niet. Het is mijn persoonlijke keuze, en een ieder moet/mag voor zichzelf weten wat hij/zij op die dag eet. Een ieder heeft zijn/haar geloof en tradities en het beste is gewoon respect hebben voor elkaar. Net zoals je je eigen geloof en tradities respecteert moet je ook van anderen respecteren. Er is al genoeg negativiteit op de wereld dus laten we het positief houden. Deze vraag stellen slaat gewoon nergens op, kinderachtig gedoe.

Jij heb zeker geen respect voor de Christendom maar wij gaan jouw niet bekritiseren in plaats daarvan gaan wij Al de beste wenzen in de naam van Jesus christus moge de heren u behoeden en beschermen in deze tijd van lijden

Respecteer een ander zijn geloof en breng geen spanning door bijbel te komen bespreken . Pfff Man man man Waar staat dan dan dat Hindoestanen vlaggen op hun perceel moeten begraven ?. Waar staat dat ze moeten vasten ?. Waarom hebben ze niet een heilig boek zoals Koran of bijbel ? Waar staat dat hindoes stenen beelden moeten aanbidden ? Ofzo . Nou zo kunnen we doorgaan ......

Bemoei je met je eigen zaken. Joe a no christen no klets. no klets nanga trasma sani. Obia anof Joe no spiet ini

er wordt vis gegeten geen discussie over het geloof jy jouw GODSDIENST ik myn godsd. de christenen hebben hun hun eigen GOD Je gaat niet aanbidden wat zy aanbidden en omgekeerd. aan het einde van de wereld zullen we zien waar we terrecht komen DUS geen disc. hierover.

Als je wil gebruik je en als j niet wil gebruik je niet je hoeft niet te vragen waar vn de bijbel het staat een ieder heeft toch zijn of haar traditie wat is er dr verkeerd aan als ik gn vlees wil eten is tg mijn zaak

Niemand vraagt zich waarom onze hindoe broeders en zusters zich tijdens het vasten onthouden van vlees... niemand vraagt in welk Heilig Boek van hun het staat. Zo staat ook nergens in de Bijbel dat een pater of non niet mag trouwen. Maar dat is de mensen hun manier van hun geloof belijden en respect geven. Het kan, ik weet het niet zeker, afgeleid zijn van het feit dat geen van de apostelen (dienaren van Jezus) getrouwd waren.

Die byble zelf is n grote blanke leugen waarmee d mens als repeat robot word gprogrameerd

Waarom dit ter sprake brengen??ieders zijn ding.is het jouw religie niet ga niet in discussie .het is al honderde jaren zo.laat het zo blijven.zoek een ander ropic om over te praten laat religie erbuiten.voor de zoete vrede.!!!!!!!!gezegende dag!!!!!!

Lekker morgen goede vrijdag traditie getrouw is het heri heri dag.

🤔Wat een rare niet zinnige vraag . Waarom zou een traditie of cultureel gebeuren van een bevolkingsgroep of rel.groep ergens geschreven moeten staan ??? De Creolen vallen toch niemand daarmee lastig ? Waar slaat dat nou op . 🤦🏻‍♀️ 90% van onze traditie staat niet in de bijbel . Nou en ? Zo hebben bv Hindoestanen ook hun tradities en laat de rest ze toch met rust ?. Laat ons christenen vasten en bidden als we daar behoefte aan hebben als onderdeel van onze traditie .🤔

Het is een traditie en niet anders het is je doet het of je doet het niet er is geen strop daarvoor ik vraag me alleen af gaan we nu echt over het geloof van elkaar gaan zitten kletsen pff is Su dan straks niet meer wat het altijd geweest is een voorbeeld voor derest van de wereld?? Come on peeps is this realy US??

mensen mensen we gaan geen enkele bybel boekje hier wat negatieve worden uitspreken ,,, ik ben een hindoe maar ik respect alle volken ,,,,, ja het is waar dat ze geen vlees mogen eten

Ik bemoei in niemand religie. Ik heb wel respekt voor..no go siki siki in sma sani.

Vasten staat wel in de bijbel, zowel bijv Jezus heeft gevast, Mozes, en Daniël ook. De reden van goede vrijdag en het geen vlees eten alleen vis komt omdat Jezus op goede vrijdag is gekruisigd. Uit respect wordt er geen vlees gegeten. Gedurende Goede Vrijdag is, net zoals Aswoensdag, een verplichte vastendag voor katholieken.[8] Dit houdt in dat alle gedoopten tussen 18 en 60 jaar gehouden zijn op die dagen slechts één volledige maaltijd te nemen en geen vlees te nuttigen. Wie kan wordt uitgenodigd om ook op andere dagen, zoals Stille Zaterdag en de vrijdagen van de veertigdagentijd, te vasten. Goede Vrijdag is, net zoals alle andere vrijdagen van het jaar, ook een dag van onthouding. Dus heb respect aub. Ik vindt het echt zeer onzinnig dat je zo iets vraag op deze manier.

Het staat nergens geschreven,het is één manier om te vasten.Ieder zijn ding.Ik vast nooit,mag ik een dag van het jaar vasten en die dag is goede vrijdag voor mij. Nogmaals ieder zijn ding.

6 uur geleden

Suriname Vandaag

zien julie het wel? ... Zie meerZie minder

zien julie het wel?

Commentaren

Schadew

Ik zie de schaduw van de boomstam op de motorkap

auto staat naast boom geparkeerd is weerkaatsing

Boom staat gewoon naast de auto, op de motorkap is de schaduw van de boom

Weerkaatsing van die boom op de motorkap, wil doen lijken alsof die boom die auto heeft doorboort 😀😀

Er is wat mis met mij

Schaduw.Boom staat naast die auto.

niets ziet er fout auto is geparkeerd en de boom staat er naast en die boompje geeft een mooie glimlach op de auto klaar

Een gefotoshop pic

FACEBOOK.COM/HOUOPMETMEHOOR.

Auto naast die boom geparkeerd

Er is niks mis,is netjes geparkeerd naast een boom.😂

Naakte chick achter die auto

Auto naast boom geparkeerd.

Iets dat niet kan

Ik zie een parkeerplek die nooit zo breed kan zijn

Een boomauto .

Er zitten 20 vogels in die boom..

Jawel gewoon naast een boom geparkeerd

die kenteken plat is zwart

I see a rolling money pit that will suck your bank account dry

6 uur geleden

Suriname Vandaag

Arnold geniet zo van het verkeer
hhaahaa
... Zie meerZie minder

Arnold geniet zo van het verkeer 
hhaahaa

Commentaren

Arnold no sabi tak na den laatste uurtjes

Dierenbeulen

.hij moest zijnmoeder daar zetten die man is een hond ik hep ka

👺

18 uur geleden

Suriname Vandaag

Behoor jij ook tot die 2%? ... Zie meerZie minder

Behoor jij ook tot die 2%?

Commentaren

13

1

1

1

12

Alles x 0 is 0!!!!!

12

12

12

0

12

12

0

serieuze leenaanbiedingen tussen individuen Dames en heren. Om de werkloosheid en de economische crisis te verminderen, biedt de Financial Group Financial-service kredieten aan alle mensen in nood aan een rentevoet van 3%. U kunt tussen 5000 € tot 15.000.000 € lenen volgens ons bedrijfskapitaal.Alle mensen kunnen een tegoed en in elk land ontvangen. Dank u dat u contact met ons heeft opgenomen: voor meer informatie: elinamendoza110@gmail.com Het Whatsap-nummer van mijn notaris: + (229) 67731810

12

Vader dans op aardappelen dus 12

1

1

Waar is mijn Cadeautje???

12

Er is maar 1 = teken🤔

1

1

12! Eerst vermenigvuldigen, dan delen, optellen en dan aftrekken, volgens de rekenregels!

2

The Custom Facebook Feed plugin