Overall News Suriname – O.N.S

Facebook Posts

Het echtpaar Oemrawsingh-Boedhram werd inverband met hun Goudenhuwelijk gehuldigd door Districtscommissaris Nisha Kurban. Op hun woonadres in de Westelijkepolder kregen zij voor hun 50 jarige huwelijk een geldsbedrag afkomstig van President Desire Delano Bouterse. Ook mochten zij een bloemstuk van het Lokaal Bestuur in ontvangst nemen.

Dit echtpaar trad op 27 december 1968 in het "huwelijksbootje". Uit dat huwelijk zijn er 6 kinderen geboren waarvan 3 zonen en 3 dochters. 1 zoon is ons jammer genoeg reeds voorgegaan. De kinderen hebben hun ouders 12 kleinkinderen geschonken.
... Zie meerZie minder

Image attachment

Raymond Sapoen
HVB zet 3de versnelling in voor top verkiezingsresultaat
... Zie meerZie minder

Raymond Sapoen

Van omkoping verdachte oud-president Peru pleegt zelfmoord

De vroegere president van Peru, Alan García, is overleden. Hij schoot zichzelf in zijn nek en werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij overleed aan zijn verwondingen, meldt de Latijns-Amerikaanse televisiezender Telesur. De zelfmoordpoging vond enkele momenten plaats voordat de politie bij zijn huis in Lima arriveerde om hem te arresteren in een onderzoek naar omkoping.

De arrestatie van García zou te maken hebben met het grote corruptieonderzoek naar het Braziliaanse concern Odebrecht. Het bedrijf gaf in 2016 toe dat het lucratieve contracten in de regio had bemachtigd middels omkoping. In ruil voor grote contracten in de infrastructuur betaalde Odebrecht bijna 800 miljoen dollar. García ontkende eerder ooit geld te hebben ontvangen van Odebrecht.

Het schandaal leidde tot meerdere aanhoudingen in Latijns-Amerika. Zo staat ook een andere oud-president van Peru, Pedro Pablo Kuczynski, terecht. Hij wordt verdacht van witwassen.

García was twee keer president van Peru: van 1985 tot 1990 en van 2006 tot 2011. Hij was tientallen jaren leider van de links-populistische partij APRA. Hij stond al langer in het vizier van de onderzoekers die de handel en wandel van het concern Odebrecht bekijken.
... Zie meerZie minder

👀 in opstand komen en je stem laten horen werkt dus wel!!! ... Zie meerZie minder

Commentaren

Mensen niet alleen sharen gaan jullie eindelijk op straat om alle rommel van de regering te stoppen en niet weer wachten tot ht is goedegekeurd

... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

... Zie meerZie minder

The Custom Facebook Feed plugin