Ministerie van Sport- en Jeugdzaken

Facebook Posts

O.S. Sophia’s Lust en Mulo Kwatta kampioenen China Ambassador School Cup

De scholen O.S. Sophia’s Lust en Mulo Kwatta zijn de kampioenen van de China Ambassador School Cup. Op zondag 17 februari is het toernooi middels een afsluitingsceremonie afgerond in het Youth Community Center Sophia’s Lust. Het thema was “Respect for yourself and respect for others”. Aan de school cup hebben 8 scholen meegedaan namelijk 4 GLO en 4 VOJ scholen. Dit was een initiatief van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken in samenwerking met de Ambassade van de Volksrepubliek China.

Het doel van het toernooi was om sporten onder jongeren te bevorderen en tegelijkertijd te doen aan talent identificatie gevolgd door talent ontwikkeling. Het toernooi is gedurende 2 weekenden afgewerkt waarbij de onderdelen dammen, atletiek, volleybal, voetbal, slagbal en creatieve expressie aan de orde kwamen.
... Zie meerZie minder

De finale wedstrijden en de prijsuitreiking van de GLO scholen die hebben deelgenomen aan de China Ambassadors School Cup hebben op zaterdag 16 februari plaatsgevonden. GLO kampioen van dit toernooi is O.S. Sophia's Lust. Semi kampioen is O.S. Tourtonne, O.S Tamanredjo 2 heeft de 3de plek weten te behalen en O.S. Totness de 4de plek. ... Zie meerZie minder

Jongeren en studenten voor vrede in Suriname geïnaugureerd

De inauguratie van de Youth and Students for Peace (YSP) in Suriname is een feit. Dit heeft op het hoofdkwartier van de Familie Federatie voor Wereldvrede en Unificatie (FFWU) op zaterdag 16 februari plaatsgevonden. O’ Neil Kasanoemar is benoemd tot de voorzitter van de organisatie. De minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, heeft de nodige handelingen voor de inauguratie mogen verrichten, waarbij er onder andere ook een resolutie ondertekend is.

De YSP is de jongeren en studenten werkarm van de FFWU en is opgericht door Hak Ja Han Moon op 23 februari 2017 te Cheong Pyeong in Zuid Korea. Het doel is om jongeren en studenten op te voeden tot wereldburgers door middel van karakteronderwijs, service project training en interculturele activiteiten. Het is de bedoeling om hiermee een cultuur van duurzame vrede te creëren. Ook heeft de YSP het doel om de Verenigde Naties, waarvan Suriname ook een lidstaat is, te ondersteunen in het verwezenlijken van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). Voor Suriname is de YSP geïnaugureerd om deze doelen ook na te streven.

Minister Gopal heeft tijdens haar felicitatie boodschap aangegeven dat het ministerie erin gelooft dat jongeren de toekomstige leiders zijn. Zij staat ook achter de doelen van de YSP, omdat het gaat om belangrijke aspecten voor de vorming van de jeugd om zich te ontwikkelen tot volwaardige burgers. Volgens de minister werken de doelen aan de opbouw van vrede in elke laag van de samenleving. Tot slot heeft zij de felicitaties overgebracht aan de organisatie en succes toegewenst met het helpen vormen van de jeugd.
... Zie meerZie minder

1 dag geleden

Ministerie van Sport- en Jeugdzaken

youtube.com ... Zie meerZie minder

Video image

 

Commentaren

🙌🏽🙏🏽❤️🇸🇷 we going for the belt

Stichting Rumas opening huiswerkbegeleidingscentrum "De Belofte" ... Zie meerZie minder

Bigi Boi extra bemoedigd na bezoek President Bouterse.

Lees meer hierover:
https://deboodschap.today/bigi-boi-extra-bemoedigd…
... Zie meerZie minder

Bigi Boi extra bemoedigd na bezoek President Bouterse.

Lees meer hierover:
https://www.deboodschap.today/bigi-boi-extra-bemoedigd-na-bezoek-president-bouterse/Image attachmentImage attachment

 

Commentaren

🙏🏽🙌🏽❤️🇸🇷up to your next fight Jairzinho Rozenstruik

Nieuw bestuur Suthaibo bezoekt Minister Gopal

Minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken heeft het nieuw bestuur van de Surinaamse Thaiboks Bond (Suthaibo) ontvangen. Het bestuur is in december 2018 gekozen en staat onder leiding van Ilonka Elmont. Tijdens het bezoek op donderdag 14 februari zijn de plannen en knelpunten door het bestuur voorgehouden aan de minister.
... Zie meerZie minder

Nieuw bestuur Suthaibo bezoekt Minister Gopal

Minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken heeft het nieuw bestuur van de Surinaamse Thaiboks Bond (Suthaibo) ontvangen. Het bestuur is in december 2018 gekozen en staat onder leiding van Ilonka Elmont. Tijdens het bezoek op donderdag 14 februari zijn de plannen en knelpunten door het bestuur voorgehouden aan de minister.Image attachment

1 week geleden

Ministerie van Sport- en Jeugdzaken

Dag 2 China Ambassadors School Cup ... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Kavita Sardjoe kijk waar ik was

1 week geleden

Ministerie van Sport- en Jeugdzaken

Chinese Ambassadors 10K Swim event 2019 ... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Maar ik vraag jullie ook om ons eindelijk te betalen vanaf 2016 is erg tog. Kon na wan project. We hebben hard gewerkt.

Geweldig hoor.

The Custom Facebook Feed plugin