ABC Online

Facebook Posts

13 uur geleden

ABC Online Nieuws

Nieuwe bevelhebber moet aandacht besteden aan personeel

President tevens opperbevelhebber, Desi Bouterse, heeft vandaag Kolonel Robert Kartodikromo geinstalleerd als de achtste bevelhebber van het Nationaal leger van ons land. Behalve de Bevelhebber is ook de rest van de legerleiding aangetreden. Alle krijgsmachtsonderdelen hebben nieuwe commandaten.

Majoor Tony Haps heeft nu de leiding over de landmacht, Luitenant- Kolonel Werner Kioe A Sen voert nu het bevel bij de Marine, Luitenant- Kolonel Marven Van Huisduinen is commandant Luchtmacht en luitenant- kolonel Floyd Mettendaf heeft het commando over de Militaire politie. Luitenant- Kolonel Cherryl Chan Jon Chu is de nieuwe Chef Staf.

De installatie vond vanmorgen met militair ceremonieel plaats in de Memre Buku Kazerne. In zijn toespraak gaf de nieuwe bevelhebber aan dat het leger ten dienste staat aan het bevoegd gezag en zal blijven werken aan de ontwikkeling van land en volk.

Opperbevelhebber Bouterse heeft de legerleiding opgeroepen om aandacht te besteden aan het personeel. Volgens het staatshoofd moet er ruimte gegeven worden voor groei en zorg.

De plannen voor het leger die klaar liggen zullen binnenkort uitgevoerd worden. Ook aan de oneigenlijke taken van het leger zal aandacht besteed worden.

Na afloop vroeg Rudi Esajas Defensie minister Benschop waarom de nieuwe bevelhebber niet bevorderd is tot Brigade Generaal zals dat het geval was bij de vorige bevelhebber.
... Zie meerZie minder

Nieuwe bevelhebber moet aandacht besteden aan personeel

 

Commentaren

Al deze nieuwe bevelhebbers van het nationaal leger en ministers van defensie zijn gewoon POPPENKAST! Deugen niet, want militairen pienaren nog erger!

Proficiat

Die lummel straalt helemaal geen gezag uit.

Eartha Cambridge...⛓🔩🔒💣🧨🗜

Iemand gaat het leger nodig hebben??

Koulo prep, komt niks van terecht, mark my words 🤔

Cedrick Cjh Haimé

Wahahahaa pae ai loekoe tof terwijl hij en zn klote kudde niets voorstelt.

Een nieuwe coup in de maak

Hopenlijk stelt hij orde en gezag in het wild west achterland bij de goudvelden waar er geroofd en gemoord wordt en af en toe gaat kamperen bij post tigrie en geen gatlikker en billenpoetser is van de garnalenhersen defensie minister wordt

Wat stel dit leger voor. Niets en ook niets. Ze kunnen niet eens de grenzen bewaken.

Snap er niks van wat die man praat.. K hoor alleen zelf voordelige beveiliging... Laten ze zien dat we nieuwe coup in de maak hbbn indien iemand denkt bauta aan te raken

Audrey Günther je schoonzoon

Mr karto ie trong bevelheber zorg er voor en dat is eerste stamp. Zorg ervoor dat het leger de laatste keer is dat het word beledigd als 1 van de slechtste legers van zuid amerika de eerste stand punt voor verdere begin

Goede zaak om het leger weer op te bouwen

Weer dat negatieve hoekomtsu vooruit als we alles afkraken en niets een kans of voordeel aan de twjfel geven

Mirjam Resopari

Herstellen wat vene kapot heeft gemaakt

+ Meer commentaren

15 uur geleden

ABC Online Nieuws

PRO wil meer kennisoverdracht en voorlichting over wereldwijde waterproblematiek

22 maart is in 1993 door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Waterdag.Op deze dag wordt stilgestaan bij de mondiale waterproblematiek.
Het thema voor dit jaar is ‘Niemand achter laten’.

De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) vind dat er nog te weinig gedaan wordt aan bewustwording, voorlichting en kennisoverdracht op het gebied van de waterproblematiek.

PRO ondervoorzitter Joan Nibte betreurt dit. De media besteed hier veel te weinig aandacht aan.
PRO heeft het dorp Nieuw Aurora aangedaan waar de bewoners ook verstoken zijn van schoon drinkwater vanwege vervuiling van de rivieren en waterbronnen.
Maar ook de droogte speelt hier een rol in, zegt Nibte.
... Zie meerZie minder

PRO wil meer kennisoverdracht en voorlichting over wereldwijde Waterproblematiek

 

Commentaren

Goede zaak PRO....water behoort tot de basisbehoeften van het volk. Iemand moet hier aandacht voor vragen want dit kan problemen voor de volksgezondheid oproepen die alle mensen gaan merken.

Nu doe je iets goed dan tegen de rij en voertuigen belasting

Hi j. nipte ik heb wel op radio Amor gehoord wel in het hindoestaans grtjes

Pro wil over de ruggen van de vroegere activisten Curtis en Boerleider de regeermacht in Suriname krijgen. Niet meedoen met protestacties maar wel enkele activisten in je politieke partij trekken om stemmenwinst te krijgen wekt de indruk dat Pro bezig is met eigen belang.

NUL ZETELS voor PRO, STREI, NPS, DA91, HVB, PALU etc!

17 uur geleden

ABC Online Nieuws

Bureau Nationale veiligheid stelt onderzoek in naar scheldincident VP Adhin

Het Bureau Nationale veiligheid stelt een onderzoek in naar het incident waarbij VP Adhin tijdens een Pagwa viering onheus is behandeld. Dit zegt Daniella Veira, directeur Nationale Veiligheid.

Volgens haar moet nagegaan worden wat verkeerd gegaan is. Ze sluit ook niet uit dat er juridische stappen ondernomen zullen worden tegen degenen die zich hebben laten gaan.
... Zie meerZie minder

Bureau National veiligheid stelt onderzoek in naar scheldincident VP Adhin

 

Commentaren

Doe liever een onderzoek waar al die miljoenen srd zijn gegaan??

Doe een onderzoek naar limbo hij ,zit elke dag mensen te beledigen

Venetiaan moest al die beledigingen inslikken, laat de vp dat maar op doen. Mek a zwaring tu.

Niemand is fout.Adhin heeft geen idee wat men voelt in hun zak.Dit soort mensen horen niet te praten of god op podia omdat ze zelf zondigen door van het volk te stelen en ze te verarmen.

Fuck deze hele k* regering... de hele toekomst van dit land hebben jullie naar de knopen gebracht da oen wan respekt ... mi pie!!!!

Ey houden jullie op hor begin een juridische stap te nemen voor die grote criminelen die biljoenen hebben gestolen uit de staatskas !!!!

de mensen hebben gebruik gemaakt van hun democratische recht. hoeveel protestmarsen zijn niet voorheen georganiseerd, waar men op een nette manier hun ontevredenheid hebben ge- uit. meneer Valies die heel vreedzaam alles had gedaan werd als een crimineel behandeld.was dat leuk voor een grote man en leider van een groep. wel dit is zuiver een koek voor eigen deeg. karma. toen werd dat aangejuigd, daar moet t respect beginnen. hebben ze geen grote mensen thuis of ga je zo om met jullie eigen mensen. Meneer Valies is a man to respect. voel hoe hij wat hij voelde. sorry hoor vp maar de mensen zijn moe van jullie. en wat zei pres.: als je moe bent, moet je gaan slapen. al brand de hele stad , ik slaap als een roos. mi sref weri foe deng en nog veeeeel meer. Is dit een gedrag van een vader des lands. hoe wil je dat mensen respect voor deze regering moeten hebben? wel u wilde onderzoeken. u bent een weldenkend mens, dit is het antwoord. ik heb niets tegen de vp, maar dit krijg je als je tot een groep behoort , die niet weet hoe het hoort. Meneer Adhien past bij een heel ander milieu.

Uitgejouwd en dat kan Ass.win niet verkroppen en zit als een klein meisje te janken op zoek naar 'gerechtigheid'. Meisje Asswiniya ga wat testosteron spuitjes kopen bij een apotheek en probeer een man te worden a.u.b.

Je zou zweren dat Adhin kogelinslag moest verduren dat het BUREAU NATIONALE VEILIGHEID zo fel uit de kast moet komen. Wat Adhintje kan niet tegen een stootje? Maar wanneer er chronisch en systematisch gelogen wordt voor het volk wie beschermt ons? Ook BNV noh?

Ex president De heer Venetiaan en ex Vice president de Heer Sardjoe zijn uitgejouwd door het publiek, ik heb ze nooit horen klagen over zulke zaken. Die waren mannen. It comes with the Job.

Ga je baas onderzoeken, als hij op die podium staat wat zegt hij allemaal weer; die sheriff, joe koe, die vis vrouw,

En his is terecht bejegend met ka.Waarom maken jullie geen heisa als mer schreeuwt weg met bouta Ga betere dingn doen yere.Ga onderzoeken soema foefoeroe ala moni.Adhin je maakt jezelf belachlijker dan je al bent was.Na moni meki yoe brenie so dat j mensen bakase mt likken nu omdat hy je tot vp hft gemaakt,terwijl mensen respect voor je hadden voorheen.Jammer voor je hersenen.u bnt echt zielig aan t doen voor niks want die heren hadden gelijk.

Laat de direkteur van nationale veiligheid alvast onderzoek gelasten naar de vele schandalen en duistere praktijken die ons land internationaal schaden.

Ga stappen tegen de criminele regering/moordenaars ondernemen ipv burgers die opkomen voor hun rechten en hun vrijheid van meningsuitting . Hun handen zijn niet vies. Venezuela/Brazilie nu Suriname nog.

Jullie hebben niets om t doen no? Jullie stellen echt geen prioriteiten die gestolen gelden moeten ze terug storten en die dieven in de regering opsluiten

Wat d8 de vp ,ook in wanica voelt men de achteruit gang en stress,eenmaal we je niet anders kunnen ontmoeten om onze stress kenbaar te maken doen we het maar zo

Wang sma fas ing ? Ppfff er zyn betere dingn die deze mensn kunnen onderzoekn vr my part ....bv hoe en waar et zo mis gaat in ons land !!!! Gebruik me belasting geld beter !!!!

Deze kloot weet niet wat ie praat Waaar is die klote vp zijn veiligheid in gevaar gekomen op dat moment En als op menings uiting strafrechtelijke vervolging is Gehele staat van su is dan een rommel Kritiek mag is democratie Heeft niks te maken met veiligheid

Tijd is al aan gebroken dat de ndp naar huis gaat voor eens en voor altijd

Mik ding mang dies zweef go boel yere er zijn belangerijkere dingen te doen he

Dit is duidelijk t volk intimideren. Respect moet je krijgen en niet afdwingen...

De pres v Su zei" de PG was met het voorstel gekomen om art 148 te handhaven." De PG zei dat hy dat nooit heeft gezegd. Wie liegt? Is er sprake van belediging enerzyds? Zal dit ook onderzocht worden en maatregelen getroffen worden??? En ten tweede: de media hebben bevestigd dat het DRONKAARDS waren. Hoe ga je een dronkaard straffen? Ontnuchteren toch? Maar volgens my moeten zy nu reeds nuchter zyn, dus case close!

Laten ze die drugszaak gaan onderzoeken en die 19 .5 millioen in holland gaan zoeken kunnen ze daar die tijd go3d gaan besteden

Ernstig .warom word deze vrouw geen president .mischien kan al die zaken van mensen die bij de PG PROG GENERL vastzitten .snel snel opgelost kunnen worden .ik bn wel nt van haar party dus fuck de ndp .n adhin is een suffer .zijn werk is gedicht opsteln n uitvrn op podium .boeler adhin.

Su is een democraties land ,uitjouwen mag ,vooral als de vp zelf zeg dat het zuiplappen waren .die zijn op dat moment ontoereken vatbaar

+ Meer commentaren

17 uur geleden

ABC Online Nieuws

1400 kilo cocaïne in zeilschip uit Suriname onderschept voor Britse kust

Een jury in het Britse Cornwall heeft een Nederlander schuldig bevonden aan het binnensmokkelen van 1400 kilo cocaïne in het Verenigd Koninkrijk. De drugs met een geschatte straatwaarde van zo’n 130 miljoen euro zat verstopt in een zeiljacht, dat voer vanuit Suriname naar de Engelse zuidwestkust.

De Nederlander werd op 28 augustus vorig jaar samen met 2 anderen opgepakt op het zeiljacht Nomad.
Hij staat terecht met vier andere verdachten. Het gaat om twee Britten, een Est en een Let.

De verdachten horen op 26 maart hoe lang zij de cel in moeten. Over het algemeen worden in het Verenigd Koninkrijk strenge straffen opgelegd voor drugssmokkel.

De National Crime Agency (NCA), die zich bezighoudt met de bestrijding van de georganiseerde misdaad in Groot-Brittannië, noemt de zaak ‘een fantastisch voorbeeld’ van een succesvolle samenwerking tussen internationale organisaties.

De vijf verdachten liepen volgens het agentschap tegen de lamp door een krachtenbundeling van het Maritieme Operatie- en Analysecentrum in Portugal, de Ierse marine en luchtmacht en de Britse kustwacht, aldus plaatsvervangend NCA-directeur Matt Horne.
... Zie meerZie minder

1400 kilo cocaïne in zeilschip uit Suriname onderschept voor Britse kust

Een jury in het Britse Cornwall heeft een Nederlander schuldig bevonden aan het binnensmokkelen van 1400 kilo cocaïne in het Verenigd Koninkrijk. De drugs met een geschatte straatwaarde van zo’n 130 miljoen euro zat verstopt in een zeiljacht, dat voer vanuit Suriname naar de Engelse zuidwestkust.

De Nederlander werd op 28 augustus vorig jaar samen met 2 anderen opgepakt op het zeiljacht Nomad.
Hij staat terecht met vier andere verdachten. Het gaat om twee Britten, een Est en een Let.

De verdachten horen op 26 maart hoe lang zij de cel in moeten. Over het algemeen worden in het Verenigd Koninkrijk strenge straffen opgelegd voor drugssmokkel.
 
De National Crime Agency (NCA), die zich bezighoudt met de bestrijding van de georganiseerde misdaad in Groot-Brittannië, noemt de zaak ‘een fantastisch voorbeeld’ van een succesvolle samenwerking tussen internationale organisaties.

De vijf verdachten liepen volgens het agentschap tegen de lamp door een krachtenbundeling van het Maritieme Operatie- en Analysecentrum in Portugal, de Ierse marine en luchtmacht en de Britse kustwacht, aldus plaatsvervangend NCA-directeur Matt Horne.

 

Commentaren

Zeilschip kennen we dat in SU

De politie is druk bezig met het onderzoek omtrent de beledigingen naar de VP toe. Hiervoor is er geen tijd.

SLAPELOZE NACHTEN

Snel rijk worden

Ray Telefoon Reparateur Opkoper Donk

Levenslang veroordelen

Schande toch. Dan zoveel heisa over gister

+ Meer commentaren

2 dagen geleden

ABC Online Nieuws

Een kleurrijke phagwa toegewenst! ✨ ... Zie meerZie minder

Een kleurrijke phagwa toegewenst! ✨

3 dagen geleden

ABC Online Nieuws

In auto aangetroffen lijk is van 54-jarige man die zelfmoord zou hebben gepleegd

Het ontzielde lichaam dat gisteren in een voertuig aan de Kleinestraat in Paramaribo-Noord werd aangetroffen, is van de 54-jarige Jagdies Premcharan.

De politie zegt dat het vermoedelijk sprake is van zelfmoord
Volgens zijn familie echter zou de man zijn gegijzeld, waarbij er losgeld zou zijn geëist.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt dat het onderzoek tot nu wijst op zelfdoding.
... Zie meerZie minder

In auto aangetroffen lijk is van 54-jarige man die zelfmoord zou hebben gepleegd

 

Commentaren

Leugens! !!!! Het is geen zelfmoord maar AFREKENING IN DE CRIMINELE CIRCUIT en heeft met DRUGS te maken! Jaren geleden werd ook al een andere premcharan uit Nickerie op zo een manier vermoord! Laat de politie de zaak beter onderzoeken.

Alleen maar leugens vertelt de politie! Nitender Oemrawsingh had zeker ook zelfmoord gepleegd. Zeg gewoon dat de politie bepaalde drugslords en drugsmaffia willen beschermen! De drugsmaffia is al sinds 2010 geïnfiltreerd in het politie -,justitie- en ambtenarenapparaat!

Johan Setro volg het nieuws effe

3 dagen geleden

ABC Online Nieuws

Governor Centrale Bank maakte fouten tijdens persconferentie

De governor van de Centrale Bank, heeft inhoudelijke fouten gemaakt tijdens zijn persconferentie gisteren. Dat zegt commentator Robby Makka.
Volgens van Trikt bemoeit de minister van financieën zich niet met aangelegenheden van de Centrale Bank.

Makka zegt dat de minister dat juist wel gedaan heeft, vanaf het moment waarop voorschotten genomen werden. Ook weigert de governor om de term ‘voorschotten’ te gebruiken, terwijl artikel 21 van de bankwet, precies daarover praat.

Makka vraagt zich af hoe de nieuwe governor met terugwerkende kracht heeft geaccodeerd voor voorschotten van de regering, uit de periode dat hij nog geen governor was.

Van Trikt vertrekt binnenkort naar Nederland om te onderhandelen over de in beslag genomen gelden. Makka zegt dat hij alleen met duidelijke bewijzen van herkomst, het geld vrij kan krijgen. Van Trikt zou daarom met een sterk juridisch team moeten vertrekken.
... Zie meerZie minder

Governor Centrale Bank maakte fouten tijdens persconferentie

 

Commentaren

Bha Robby het was heel duidelijk.

Meneer Robby Makka heeft groot gelijk bij deze hoor want al gaat t niet goed in dit land en dan nog wil men goed praten . De mensen verkopen alleen maar leugens voor t volk met allerlei verdraaingen van woorden . Robby Makka spreekt de waarheid en dat kunnen ze niet aanhoren. laten ze de koers terug brengen naar 2.80 dan pas kunnen ze zeggen dat t de goede kant opgaat en stoppen met leningen .

Je weet veel makka je zal gelijk hebbe maar lever je paspoort no als je het beter weet want jaren terug zat je ook bij de belasting dienst toch???

mr maka u bent super intelligent.ok ik geloof dat u nooit een fout als mens heb gemaakt .bravo,proficiat.wel nu dat de cb president een fout heeft begaan zal hij daaruit leren .toch

Mr makka lever een bijdrage noh ik bedoel niet speciaal kritiek

Aldus de president van de centrale bank van Nederland dit zou zeggen je hij is kansloos. Maar jij Robby dan had ik jouw gelooft maar met jouw negatieve bemoeienis vind ik niet correct. De Surinaamse covener gaat naar Nederland en komt niet naar jouw, meneer sabi-so, ma na ondro-feni gi mi bangi- fu-si - don. Als Surinamer die zoals je alles weet van geld zaken. Waarom ondersteun of adviseer je niet maar je regeert als een tiran en niets zinnig zegt wat 't beste is voor ons land is. Om de impasse te doorbreken tussen Suriname en Nederland. Holland wil ook de relatie met Suriname verbeteren. Kom jij als nègrè oso afkati een heleboel verhaaltjes vertellen dat jij 't zo zou doen als jij in de plaats van de Covnor zou zijn na wan a- jersie tori ju è taki! Maar let maar op hij komt met een positief verhaal terug naar Suriname! Jouw negativiteit lap hij aan jouw Hollandse laarzen!!!

Van trikt krijgt 0 terug

Van Trikt gaat even naar nederland om stampot te eten.

Als de Governor zonder resultaat uit Nederland terug komt, wil ik wel zien wat hij zal verzinnen.

+ Meer commentaren

3 dagen geleden

ABC Online Nieuws

Centrale Bank had voorschotten regering kunnen weigeren

De Centrale Bank had kunnen weigeren om ruim 640 miljoen SRD ter beschikking te stellen voor de regering. Volgens VHP-parlementatiër Asis Gajadien, heeft de governor Robert van Trikt, gisteren zelf aangehaald dat artikel 21 van de bankwet, achterhaald is. Dat artikel maakt mogelijk dat de regering de voorschotten kan nemen.

Volgens Gajadien heeft de Centrale Bank als taak om economische rust en stabiliteit te garanderen. Ook dat is onderdeel van de bankwet. Op basis daarvan had de Centrale Bank kunnen weigeren om het geld ter beschikking te stellen.

Gajadien is van mening dat de ontrekkingen bij de Centrale Bank negatieve gevolgen zullen hebben voor de economie. De geldontwaarding zal toenemen en de vraag naar valuta zal vergroten.
... Zie meerZie minder

Centrale Bank had voorschotten regering kunnen weigeren

 

Commentaren

Gedaane zaken nemen geen keer Het is reeds geschied.

Je lul

Soso fake account. ...welk hier prijzen.....en luv uitspreken .......Hoe hebt je 580 miljoen dollar geïnvesteerd. .? En hoe betaal je die....alles is onder pand.....china wacht alleen op officiële overdracht ....telesur....o a. ......en van us dalla vind je 670 srd die gaat devalueren.......Zo een gelukkig kapitaal....en als er een echte crisis wereld niveau als die van 2008 september ..1st. ..plaats vindt....is alles verdoemd

Toch heb je bepaalde gasten die dat geloven zelf moet je na gaan dat er wat extra gestort moeten aan de achterstallige ambtenaren.

Dit wordt zo opgelost...believe me😌

Al's het terug wrd betaald is er geen problm

Dat is binnen elke economie zo . Maar als dat geld terugbetaald gaat worden . Waarom zo een herie om dit ding ?

De nieuwe gouverneur van de centrale bank

Je hoeft geen governor van een centrale bank te zijn om te weten dat monetaire financiereing de koersen zal laten stijgen. Zelfs de kleine man op straat weet dat. Dat het toch wordt gedaan door de centrale bank is een teken dat zij geen rekening houdt met het volk, die straks hun inkomens zal zien verdampen.

+ Meer commentaren

3 dagen geleden

ABC Online Nieuws

Governor Centrale Bank garandeert dat geen ongedekt geld wordt vrijgegeven

De governor van de Centrale Bank Robert van Trikt, hield gisteren een persconferentie. Hij gaf aan dat een aantal maatregelen getroffen wordt om de wisselkoers te stabiliseren.

De Surinaamse economie is volgens hem ook aan het verbeteren. De importdekking is tussen de 6 en 7 maanden bij stabiele koersen. Ook zei hij dat de SRD een sterke munt is met een dekking van 70%.

De regering heeft recentelijk op basis van Artikel 21 van de Bankwet een voorschot van ongeveer 100 miljoen SRD opgenomen bij de Centrale Bank. Van Trikt spreekt echter niet van “voorschotten”.
De governor garandeert dat de bank geen ongedekt geld heeft uitgegeven. Het kortlopend krediet moet binnen 3 maanden terugbetaald worden door de regering.

Dit geld is bestemd voor de import van medicamenten en basisgoederen behorende tot eerste levensbehoeften.
De governor gaat de komende week naar Nederland om een oplossing te vinden voor de 19,5 miljoen euro die vorig jaar april in beslag is genomen door het Openbaar Ministerie van Nederland.
... Zie meerZie minder

Governor Centrale Bank garandeert dat geen ongedekt geld wordt vrijgegeven

 

Commentaren

Hy word goed betaald om te liegen Anders na ontslag tori Sang Bouterse taki Dat Joe moes doe

Dat bedrag dat de overheid heeft geleend is gedekt. Als dat zo is, waarom heeft Gersie dat niet gedaan? Want dat was toch één van de redenen waarom hij op zij is gezet?

Klootzak.je zit nauwelijks dan lieg je al?.We kunnen zien dat boefi jouw leermeester.is. Waar groeit de economie?

VROEGER HARY JONG LOI NO NA ?

"Een goed verstaander heeft maar een half oor nodig." Wie had gedacht binnen een paar dagen al te maken te krijgen met misleidingen van deze nieuwe CB top man?? Wat deze man met een heel omhaal van woorden zegt is "Artikel 21 is al achterhaald aan de ene kant en aan de andere kant heeft dat artikel niets met voorschotten te maken maar we gaan het artikel toch moeten wijzigen." De voorschotten zijn al gegeven en ondanks deze meneer er nog niet zat gaat zijn handtekening wel onder het document van deze toezegging staan dus de man is nu al NIET meer schoon!! Aan allen die dachten deze man het voordeel van de twijfel te geven eindigt de pret vlak hier. De duim nog steeds naar omlaag.👎. E. Gessel.

we hebben een sterke munt dan waarom is het vandaag srd 825 voor $ 100 noem je dat een stetke munt likker

Dit is inderdaad gedicteerd door Boefdraad

Hij zat in in de leer banken vn de liegbeesten en a slaag diploma in ht goed kunnen liegen gef gov in ht liegen

Hoefdraad heeft op papier gezet voor hem wat hij moet zeggen Wanneer gaan deze mapiema’s ophouden om het volk voor de gek te houden??? Zullen de idioten nog schreeuwen dat het goed gaat in het land

Strax is het 1 april dus?????

Hij moest zich prostitueren om benoemd te worden. Nu wordt de economie en het volk verkracht.

Wie geloofd nog in deze regering?t enige wat we willen is dt t gauw 2020 s zodat we jullie massaal wegstemmen

Sheniva Amang smoko high kong 😭🤣

Sterke munt??????????? Koop met een srd100 iets in amerika...als j iets ervoor krijgt in usa..dan kan k dat best geloven

Wat een moed om te liegen.

ik snap 1 ding even nog niet jullie investeren zoveel in het onderwijs om een knap volk te krijgen en dan wil je dat wij dan als domme deze klootzak en de rest moeten geloven dan weet ik even niet waarmee jullie bezig zijn

Wie wil zal ze geloven

Die man lieg niet is gewoon een mop dus nemen jullie hem niet serieus hor 😀😀😀😀

Is het soms 1 april?

We hebben een sterke munt?.... Wie wil je voor de gek houden🤔

U hebt een sterke munt. Deze man is al zeer ongeloofwaardig.

No mang aan de houding van de man zie je dat hij liegt.wat weet hij van koers stabiliteit. Leo layman

Hij praat nonsens mang! Ook raar hollands!

Mpp is stabil

en wie controleert dat net zo goed wie controleert dat hij niet een dubbele nationaliteit heeft. ...

+ Meer commentaren

3 dagen geleden

ABC Online Nieuws

Politie Brazilië stuit op hoeveelheid Surinaams geld in drughuis

De Braziliaanse politie van de deelstaat Boa Vista, is de vorige week op een opmerkelijk geldbedrag in Surinaamse valuta gestuit, tijdens een inval.

De in beslagname van ruim SRD 17.000, vond plaats in een flat dat bekend staat als een centrum voor drugsgebruikers, dieven en rovers.

Wat begon als een opsporing naar een gestolen fiets, resulteerde in het ontmantelen van een drughaard waarbij geld en drugs in beslag werden genomen,

In totaal zijn 10 personen aangehouden samen met de in beslaggenomen SRD 17.000.

Het vermoeden bestaat dat een van de gearresteerde personen het geld in Suriname 'verdiende' voor een drugstransport, dan wel banden onderhield met Surinaamse drugsleveranciers.
... Zie meerZie minder

Politie Brazilië stuit op hoeveelheid Surinaams geld in drughuis

De Braziliaanse politie van de deelstaat Boa Vista, is de vorige week op een opmerkelijk geldbedrag in Surinaamse valuta gestuit, tijdens een inval. 

De in beslagname van ruim SRD 17.000, vond plaats in een flat dat bekend staat als een centrum voor drugsgebruikers, dieven en rovers.

Wat begon als een opsporing naar een gestolen fiets, resulteerde in het ontmantelen van een drughaard waarbij geld en drugs in beslag werden genomen,

In totaal zijn 10 personen aangehouden samen met de in beslaggenomen SRD 17.000.

Het vermoeden bestaat dat een van de gearresteerde personen het geld in Suriname verdiende voor een drugstransport, dan wel banden onderhield met Surinaamse drugsleveranciers.

 

Commentaren

Is dit een mop

Yerehh djaa stort eng giem 🤣🤣😂😂

Zoveel geld??

Wat een geweldig groot bedrag 🙄🙄🙄

Ja noh, 😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣

Oud nieuws

+ Meer commentaren

The Custom Facebook Feed plugin